Sign bij Spellenspektakel

Op de grootste spellenbeurs van Nederland is er van alles te doen. Kaartje kost 10,50 Zo kan je nieuwe spellen uitproberen, de laatste uitbreidingen van je favoriete spel vinden of lekker de hele dag spelen op het speciaal voor kinderen ingerichte Kinderplein.

Sign op Spel 2017

Al meer dan vijftien jaar profileert spel zich als de Hands on! spellenbeurs waarbij het ontdekken en spelen van nieuwe gezelschapsspellen voorop staat. Wie Vlaanderens grootste beurs voor gezelschapsspellen in het verleden bezocht heeft, zal alleen maar kunnen beamen dat Spel geen klassieke hokjesbeurs is, maar een waar spellenfestijn waarin de spellen en de spelers […]

Sign op Ducosim Zomerbeurs

Kom eens naar een Ducosim spellenbeurs en speel mee met ruim 500 andere spelers. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt €7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis

Sign op PopinnPlay

Op zaterdag 14 oktober organiseert Four Horsemen Games weer een dag vol spel en plezier in PopinnPark aan de Middenweg 20 in Amsterdam. In dit unieke indoor park worden dan de gehele dag verschillende games gespeeld van digitaal tot boardgame.

Sign bij het Spellenmaakgilde

Vrijdag 7 juli (7-7-’17) houden we weer een speltestavond voor bordspellen, kaartspellen en meer. Dit is de laatste testavond voor de zomerstop in augustus. De eerste vrijdag van september trappen we weer af. Kom langs voor een gezellige avond spelconcepten spelen. We starten om 19.30 uur. Schrijf je s.vp. in via het formulier hieronder.

Sign op Spiel

Four days of fun, meeting friends, playing and testing thousands of games and novelties together with gamers from all over the world. Make up your own mind about the quality of the international gaming market and feel free to buy your favourite ones!

Tamps op Ducosim Winterbeurs

De Ducosim Winterbeurs. Weer vol met spellen en zoals gewoonlijk op de Winterbeurs een gorte Spellenveiling! Kom eens naar een Ducosim spellenbeurs en speel mee met ruim 500 andere spelers. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt €7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis

Tamps bij Utrecht Speelt In de Ruimte

Spellenwinkel Subcultures host een aantal spellenmiddagen en -avonden. Voor liefhebbers, maar ook voor beginnende spelers. Wij nemen spellen mee, maar je bent van harte welkom om ook je eigen spel mee te nemen. We welcome English speaking players!

Tamps bij Roll The Dice

Roll The Dice organiseert elke tweede zaterdag van de maand een bordspelavond. Deze gaat telkens door in De Nieuwe Band in Veldhoven. We starten om 19 uur en het eind is om 2 uur, dus tijd genoeg om enkel spellen op tafel te leggen.