Tamps bij de Revenge of the Dictators – Release Party

 

Revenge of the Dictators – Release Party
Gratis entree

Releaseparty

Ouderwetse bordspelletjes? NEIN! Tijdens de officiële release party van het knotsgekke bordspel Revenge of the Dictators zijn er genoeg opties om de nieuwste/leukste spellen uit te proberen bij de 1e editie van de Limburgse Spellenbeurs.

Black Box Adventures

Revenge of the Dictators is het eerste bordspel dat door het Sittardse Black Box Adventures is bedacht en geproduceerd. Kruip in de rol van een Dictator en backstab je “vrienden” waar ze bij staan. Het enige dat je moet doen is aan het einde van een dol dwaze race van Hawaii naar het Witte Huis de President van Amerika overtuigen om zijn macht over te dragen aan jou. Simpel.

Naast de release party zijn er genoeg andere spellen om uit te proberen. Verschillende spellenverenigingen werken samen om voor jullie een gevarieerde dag neer te zetten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om nieuwe prototypes te testen en om nieuwe spellen te kopen. Dus vergeet monopoly, risk en andere pre-historische kastvullers en leef je uit.

Genoeg reden om van de bank af te komen en je vrienden en familie mee te nemen naar de 1e editie van de Limburgse Spellenbeurs!

Gratis entree

Pokéstop aanwezig:)

http://www.blackboxadventures.com/